ELEKTROTECHNIEK

Wij installeren en onderhouden alle soorten elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om complete installaties, zonnepanelen, oplaadstations voor elektrische auto’s of verlichtingsplannen, u bent bij ons aan het juiste adres.

 0591-351540

 info@weinanselektrotechniek.nl

VERLICHTINGSTECHNIEK

LED-verlichting en verlichtingssystemen

Goed gekozen en op elkaar afgestemde verlichting is essentieel, voor zowel woon- als werkklimaat. Of het nu gaat om het aanlichten van uw pand of een compleet verlichtingsplan, wij helpen u graag met een plan op maat. Voor binnen én buiten.

 0591-351540

 info@weinanselektrotechniek.nl

DUURZAAM

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze duurzame oplossing zorgt ervoor dat uw energiekosten worden verlaagd. Door de subsidieregelingen en fiscale voordelen wordt het steeds aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Oplaadstations elektrische auto’s

Net als zonnepanelen schieten ook elektrische auto’s als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor neemt ook de behoefte aan laadpunten toe. Laadpunten zijn er in veel verschillende toepassingen. Wij vertellen u er graag meer over.

 0591-351540

 info@weinanselektrotechniek.nl

VENTILATIETECHNIEK

Wij zijn partner van Airhome Ventilatieservice. Airhome is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en vervangen van ventilatiesystemen. U heeft dus één aanspreekpunt, wel zo gemakkelijk.

 085-0685030

 info@airhome.nl

WIJ NEMEN CONTACT MET U OP!

Hulp nodig of meer weten over een van bovenstaande diensten? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook.

  TELEFOON

  0591-351540

  SPOEDGEVALLEN

  06-46001214

  MAILADRES

  info@weinanselektro.nl